بار دیگر در جمهوری اسلامی فاجعهای به قتل ۵۱ کارگر و زخمی شدن تعدادی از کارگران انجامید. صاحبان معدن علیرغم هشدار کارگران به وجود گاز، بدون گاز سنجیکردن تونلها، برای دستیابی به سود بیشتر آنان را به کام مرگ فرستادند و دهها خانواده را نابود کردند. برای صاحبان سرمایه، ۵۱ فقط یک عدد است. اما خیزش انقلابی ژن ژیان ئازادی به ما آموخته که در دفاع از حق زندگی در همه ابعاد آن برخیزیم. این فاجعه نه «تصادف» بود و نه «سانحه حین کار». تنها در سال ۱۴۰۲، حدود ۲۱۱۵ کارگر در محل کار جان باختند و ۲۷ هزار کارگر دچار جراحات شدند. برای ما این ارقام تنها عدد نیستند، بلکه بیانگر جانهائی هستند که قربانی منفعتطلبی و استثمار سرمایه شدهاند.
جمهوری اسلامی برای پنهان کردن جنایاتش و به عنوان وکیل کارفرمایان بخش خصوصی، کسانی را که برای پایان دادن به بهرهکشی و ستم مبارزه میکنند، مجازات میکند. مانند مورد شریفه محمدی، فعال کارگری که به جرم مبارزهاش برای یک جامعه انسانی و عادلانه به اعدام محکوم شده است.
برای دادخواهی و عدم تکرار جنایت باید دادخواه همه قربانیان نظام ستم و بهرهکشی باشیم. در پایان خواستار رسیدگی به وضعیت خانوادههای کشتهشدگان و محاکمه مسئولین فاجعه معدن طبس بوده و از همه انسانهای آگاه میخواهیم که برای رسیدن به عدالت این فاجعه را پیگیری کنند.
زن زندگی آزادی
۲۷ سپتامبر ۲۰۲۴
انجمن باھم برای سلامتی زنان
انجمن زنان آزاده ایرانی
انجمن زنان ایرانی دالاس
انجمن زنان ایرانی-آلمانی کلن
انجمن زنان پرتو
انجمن زنان مونترال
جنبش میتو ایران
دایره زنان ایرانی برای ھمکاری جھان (ICWIN)
زنان برای آزادی و برابری پایدار
زنان کنشگر ایرانی در تبعید- برلین
سازمان حقوق زنان، ایکرو (IKWRO)
سازمان رھایی زن
فمینیسم روزمره
کالکتیو زن زندگی آزادی رم
کمپین توقف قتلھای ناموسی
کمیته برابری جنسیتی ھمبستگی جمھوریخواھان ایران
گروه اتحاد زنان چپ
گروه آیوین از شمال کالیفرنیا
گروه زنان در شمال کالیفرنیا
گروه مطالعات زنان اورنج کانتی
نھاد دگرباشان ماناو
ھمایش زنان ایرانی ھانوفر