تشکل‌ها

در حال حاضر ۲۲ تشکل زنان ایرانی در نقاط مختلف دنیا با حفظ هویت مستقل گروهی خود در قالب «اقدام مشترک تشکل‌های مستقل زنان» کنار هم ایستاده‌اند تا همبستگی خود را با زنان ایران و جهان نشان دهند.


دایره زنان ایرانی‌ برای همکاری جهانی

آی‌سی‌‌وین سازمانى‌ست غيرانتفاعى، كه بیش از ۵ سال هست که در جنوب كاليفرنياى آمریکا مشغول به فعالیت است. هدف آی‌سی‌‌وین توانمندسازى زنان و دستيابى آنان به مساوات و عدالت جنسيتى می‌باشد، و فعالیت‌هایش روى افزایش آگاهی در مورد مسائل مربوط به زنان ایرانی، هم در داخل ایران و هم در دیاسپورا، تمرکز دارد.  این دایره قصد دارد به عنوان پلی، نه تنها ارتباط بین جوامع زنان ایرانی، بلکه ارتباط با سایر زنان جهان از هر نژاد، رنگ، قومیت، موقعیت اجتماعی و اقتصادی در سطح جهانی را، میسر کند.‏

آی سی‌ وین در شبکه‌های مجازی: فیسبوک، اینستاگرم، و تویتر حضور دارد و از شما دعوت می‌کند که به این صفحات بپیوندید، و برای آشنایی بیشتر با فعالیتهای این گروه به تارنمای ICWIN.org مراجعه کنید.


زنان کنشگر ایرانی در تبعید برلن

ما جمعی از زنان کنشگر در تبعید هستیم که علاوه بر حوزه زنان در باره زندانیان سیاسی، پناهجویان و جامعه ال، جی، وی، بی، تی نیز فعالیت می‌کنیم. ما هر سال به مناسبت هشت مارس با ترتیب دادن برنامه‌های مختلف و شرکت در آکسیون‌های بین‌المللی این روز را که بیانگر مبارزات طولانی زنان جهان جهث تغیر قدرت و سیستم پدر/مردسالاری‌ست پاس می‌داریم. و خوشحالیم که امسال می‌توانیم روز جهانی مبارزه زنان را در کنار یاران مبارز از سراسر جهان، بخشی از مبازات و مقاومت زنان درون زندان‌های ایران را به نمایش بگذاریم.


انجمن زنان ایرانی در مونترال

انجمن زنان ایرانی در  مونترال  ،تشکلی است دموکراتیک که با اهداف ارتقاء فرهنگی ، اجتماعی و آگاهی آن ها و نیز دفاع  از حقوق مدنی و انسانی زنان  تشکیل شده است . کسانی که به فکر دموکراسی هستند نمی توانند نسبت به نابرابری های حقوقی زنان و مردان بی تفاوت باشند .اندیشه فمنیستی برابری انسان ها را طلب می کند ، ازاین رو  این انجمن خواستار جایگزینی قدرت مردانه توسط تسلط زنانه نیست بلکه در طلب  برابری انسان ها است و جنبش زنان را بخشی از جنبش اجتماعی برای نیل به جامعه ای آزاد ، آباد و مستقل می داند .انجمن زنان ایرانی در مونترال انجمنی غیر انتفاعی است  و به هیچ گروه ، سازمان و اید ئولوژی خاصی وابستگی ندارد .


زنان برای آزادی و برابری پایدار

ما، جمعی از برابری طلبان هستیم که  دستیابی به پیشرفت و توسعه همه جانبه بر پایه دموکراسی و آزادی در کشور را بدون مشارکت گسترده و فعال زنان، امکان‌پذیر نمی‌دانیم. ما باوجود داشتن نگرش‌های سیاسی متفاوت، در کنار هم، برای اهداف مشترک و برنامه راهبردی زیر تلاش می‌کنیم: گذر کامل از جمهوری اسلامی به یک نظام سکولار و دموکرات مبتنی بر اعلامیه جهانی حقوق بشر، برقراری آزادی، دموکراسی و بهره مندی از حقوق برابر برای همه شهروندان بر پایه کرامت انسانی، مفاد اعلامیه جهانی حقوق بشر، رفع هر گونه تبعیض و دستیابی بە برابری و مساوات حقوق انسانها فارغ از هویت‌های جنس_جنسیتی در حوزه‌های گوناگون سیاسی، اقتصادی٬ حقوقی، آموزشی، اجتماعی (مدنی) و فرهنگی، تبعیت و پیروی از اهداف توسعه پایدار، دستور کار مجمع عمومی سازمان ملل متحد موسوم به سند ۲۰۳۰

آدرس فیسبوک :Women for Sustainable Freedom & Equality

آدرس اینستاگرام : w.s.f.e_2020


سازمان غیرانتفاعی آیوین : توان‌افزایی زنان از طریق هنر (شمال کالیفرنیا)

Iranian Women In Network, IWIN, is an all-inclusive, forward-thinking and inspiring group of Iranian women. We strive to facilitate advancement of women and girls by providing a platform for networking, learning, self-improvement, and mentorship as well as educational and leadership opportunities to help and support Iranian women on their way to becoming the best version of themselves in their professional and personal lives.

با صفحات سوشیال مدیای آیوین آشنا شوید و از این طریق برنامه‌های ماهانه ما را دنبال کنید:

www.iwiniwin.org
www.instagram.com/IWIN_Community
www.youtube.com/IWINIWIN
Telegram: https://t.me/IWINIWIN


گروه زنان شمال کالیفرنیا

گروه زنان در سال ۱۹۹۶ توسط یازده نفر از زنان فعال منطقه در شمال کالیفرنیا، به منظور ایجاد شبکه‌ای ارتباطی بین زنان ایرانی برای تبادل نظر در مورد مسایل زنان شکل گرفت. بیش از ۳۰۰ نفر زن ایرانی از کشورهای مختلف در ایمیل گروه زنان شرکت دارند. ۲۸ سال است که هر ماه جلسه‌ای در مورد موضوعات مختلف، از ادبیات گرفته تا سیاست، هنر، فلسفه و روانشناسی برگزار می‌کنیم. هر سال برنامه‌ای برای بزرگداشت روز جهانی زن ترتیب می‌دهیم. همچنین از میزبانان دو کنفرانس بنیاد پژوهش‌های زنان ایران در دانشگاه برکلی در سالهای ۲۰۰۰ و ۲۰۰۸ بودیم. خیلی خوشحالیم که قسمتی از این فعالیت مشترک با ۲۳ تشکل دیگر زنان ایرانی هستیم.

https://www.facebook.com/zanangroupinnortherncalifornia

https://www.instagram.com/zanan_norcal/


انجمن زنان ایرانی دالاس

انجمن زنان ایرانی دالاس (دیوا) یک سازمان مستقل و دموکراتیک است که به هیچ گروه سیاسی و مذهبی وابستگی ندارد. این انجمن در سال ۲۰۱۰ توسط جمعی از زنان ایرانی با اعتقاد به برابری حقوق زن و مرد در تمام عرصه‌های قانونی، اجتماعی، فرهنگی وسیاسی در دالاس تشکیل شد. در این انجمن، زنان با  تفکرات، اعتقادات و بینشهای اجتماعی و سیاسی متفاوت، گرد هم آمده و در راه تحقق حقوق زنان تلاش می‌کنند. فعالیتهای ما برای ارتقأ برابری جنسی، جنسیتی و مبارزه با هرگونه خشونت پنهان و آشکار علیه زنان در جامعه است.

آدرس فیس‌بوک :  DIWA

diwacontact2010@gmail.com


سازمان رهایی زن

«سازمان رهایی زن» که به اختصار با نام ٖ«رهایی زن» شناخته می‌شود، سازمانی مستقل برای برابری و آزادی زن است که فعالیت‌های آن اساساً رو به ایران می‌باشد، هرچند که در موارد زیادی کمپین‌هایی در دفاع از حقوق زنان و حقوق انسانی مردم در سایر مناطق جهان به راه انداخته و یا در آنها شرکت کرده است. «رهایی زن» در سال ۲۰۰۴ توسط تعدادی از فعالین و شخصیت های شناخته شده در دفاع از حقوق زنان٬ تشکیل شد و از تاریخ تاسیس تا به امروز، بدون وقفه فعالیت هایش را ادامه داده و بر دامنه آن افزوده است. 

http://www.rahaizan.org


انجمن زنان ایرانی پرتو

انجمنی متشکل از زنان ایرانی ساکن منطقه روهر در نوردراین وستفالن آلمان می‌باشد که برای آگاهی زنان و حمایت آنان در مسیر کسب حقوق برابر با مردان و یا حفظ آن تلاش می‌کند.‏ پرتو همچنین با همکاری زنان افغان و با هدف ادغام در جامعه آلمان از طریق ایجاد تماس فرهنگها می‌کوشد و با شرکت و همکاری در سمینارها و کنفرانس‌های سالانه زنان نقش فعالی را در برقراری تماس زنان در سطح آلمان به عهده دارد.‏

Parto e. V. · Girardetstr. 21 · 45131 · Essen


کمپین توقف قتل‌های ناموسی

ما گروهی از کنشگران حقوق زنان و برابری جنسیتی داخل و خارج از کشور با توجه به خشونت فزاینده و سیستماتیک علیه زنان و افزایش قتل زنان و دختران توسط مردان خانواده به نام حفظ «ناموس» در پناه قانون شرع، ناکارآمدی قوانین و دستگاه قضایی در بازداری از جرم و جنایت همچنین تبعیض‌های قانونی در مجازات قاتلان، کارزار «توقف قتل‌های ناموسی» را با هدف پایان دادن به این قتل‌ها راه اندازی کرده‌ایم.

https://stophonorkillings.org


همایش زنان ایرانی هانوفر

همایش زنان ایرانی در فوریه‌ی ۱۹۹۶ در هانوفر رسماً تشکیل شد. این همایش با هدف حمایت از آزادی جنسی و حقوق زنان، مبارزه با خشونت سیستماتیک و تبعیض علیه زنان، حمایت از حق پناهندگی مستقل زنان، و ترویج همبستگی فمینیستی بین‌المللی فعالیت می‌کند. از جمله فعالیت‌های این همایش می‌توان به انتشار ۹۶ شماره نشریه گاه‌نامه، برگزاری سمینارهایی برای زنان هم‌جنس‌گرا و دگرجنس‌گرای ایرانی، میزبانی کنفرانس بین‌المللی بنیاد پژوهش‌های زنان در سال ۲۰۰۹، و شرکت در اتحادهای بین‌المللی زنان مانند لاروزا و اتحاد بین‌المللی ۸ مارس در هانوفر اشاره کرد.


فمینیسم روزمره

گروه «فمینیسم» متشکل از فمینیست‌هایی از نسل جدید است با پیش زمینه های فرهنگی، قومیتی و زبانی گوناگون، و متعلق به گرایش های مختلف درون مکتب فمینیسم که به صورت داوطلبانه فعالیت می کنند. اعضای گروه «فمینیسم» تلاش دارند تجربه های خود و زنان دیگر نقاط جهان از زندگی به عنوان یک زن را به اشتراک بگذارند و از تاثیرات مبارزات فمینیستی بر زندگی روزمره زنان بگویند.

https://feminismeveryday.com


ایکرو – سازمان حقوق زنان (IKWRO)

سازمانی است سكولار و مستقل كه به هیچ حزب و سازمان سیاسی و مذهبی وابستگی ندارد.  ایكرو در سال ٢۰۰٢ میلادی در بریتانیا تشكیل شد و هدف خود را مبارزه برای ایجاد جهانی عاری از خشونت علیه زنان و دختران و برای آزادی و بزائری زن و مرد قرار داد. ایكرو برای احقاق حقوق زنان بالاخص زنان ایرانی، كورد، افغان، عرب و ترك مبارزه می‌كند. ما مشخصاً علیه خشونت علیه زنان تلاش و مبارزه می‌كنیم. ما برای پایان زادت به اشكال مختلف خشونت از جمله خشونت‌های خانوادگی، خشونت‌ها و قتلهای ناموسی، ازدواج اجباری، ازدواج كودكان زیر ١٨ سال، ختنه و مثله كردن زنان مبارزه می‌کنیم. تمركز فعالیت ایكرو كمك به زنان ایرانی، كورد، افغان، عرب و ترك ساكن بریتانیا است. برای این کار ما تیم مشاوره رایگان داریم كه برای امنیت زنان در مقابل هر نوع خشونت جسمی، روحی و روانی، مالی و كنترل تلاش می‌كنیم. ما خانه امن زنان داریم و آنجا توسط مشاورین زبده اداره می‌شود. ما همچنین تیم روانشناسی مجرب داریم كه كار روان‌درمانی (گفتار درمانی) را به صورت رایگان انجام می‌دهند. از دیگر فعالیت‌های ایكرو میتوان از نقش برجسته و  كمپین‌های متعدد و موثر صحبت كرد كه تاثیر آنها جهانی بوده و برای تغییرات اساسی تلاش می‌كنیم از جمله شناساندن و جنائی كردن قتلهای ناموسی و ازدواج اجباری در بریتانیا و خیلی از كشورهای جهان. هم اكنون كمپینهای ما برای لغو اعتبار بكارت زنان و كمپین لغو ازدواج كودكان در بریتانیا به پارلمان این كشور رسیده است. ایكرو همچنین برنامه‌های آموزشی برای زنان، جوانان و كودكان در مدارس دارد تا آنان را به حقوق زنان و حقوق انسان آشنا سازد. ما برنامه‌های آموزشی برای كاربدستان دولتی و غیردولتی داریم تا آنها را با مشكلات زنان و چگونگی كمك به آنها آموزش دهیم. ما به مبارزه همدل و همدوش با دیگر سازمانها مخصوصاً سازمانهای زنان برای قدرتمند كردن مبارزه معتقدیم و بر این باوریم كه این مبارزات باید جایگاه اجتماعی داشته باشد.

www.ikwro.org.uk


گروه مطالعاتی زنان Orange County

گروه مطالعاتی زنان Orange County در دوم نوامبر ۱۹۹۲, تاسیس شد. این گروه گردهم‌آیی‌های خود را هر دو هفته یکبار، پنجشنبه‌ها، به نوبت در منزل یکی از اعضای گروه برگزار می‌کردند. این جلسات در دوران کوید در Zoom و اکنون ماهی یکبار ادامه دارد. مطالعات و بحث‌های گروه با کتابها و موضوعات متنوعی در زمینه‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی مربوط به زنان، اخبار و رویدادهای جهانی توسط افراد گروه یا مهمانانی از طیف‌های مختلف از جمله شهردار شهر ارواین، زنان ایرانی کارگردان فیلم و یا فعالان و هنرمندان ایرانی به جلسات دعوت شده‌اند. یکی از بهترین دستاورد های گروه، همبستگی و حمایت، کمک و یاری اعضای گروه به یکدیگر بوده و هست. طی سه دهه این گروه با همبستگی توانسته است در فراز و نشیب های زندگی شخصی و اجتماعی در کنار یکدیگر پایدار بماند. اعضای ثابت گروه فعالانه در اکثر کنفرانس های جهانی زنان ایرانی شرکت داشته و گزارشات آنرا برای بحث به جلسه می آوردند. گرامیداشت مراسم هشت مارس، شرکت و همکاری با دیگر گروه‌های زنان همواره یکی از برنامه های ما بوده. ما مفتخریم که در کنار دیگر گروه های زنان، در “ اقدام مشترک “ از مبارزات جنبش زن، زندگی،آزادی، پشتیبانی کرده و تا آنجا که در توان ما است، فریاد زنان مبارز و مردم شریف ایران را به گوش جهانیان برسانیم.


انجمن زنان ایرانی آزاده

انجمن زنان آزاده ایرانی در سال  ۲۰۱۱ برای اکو دادن به صدای زنان ایرانی و همه افرادی که نیاز به شنیده شدن دارند به ویژه در خاورمیانه و گسترش دانش و فرهنگ زنانه و مبارزه با انواع تبعیض‌ها تاسیس شد. در سال‌های اخیر انجمن کنفرانس های متعددی را سازماندهی کرده و در رویدادهای زنان در ایتالیا و خارج از ایتالیا شرکت کرده است. انجمن در سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۹ دو همایش مهم با موضوعات فرهنگ و حقوق زنان را با همراهی موسیقی، اجراهای هنری و حضور سخنرانان ایرانی و ایتالیایی برگزار کرد.


 انجمن زنان ایرانی-آلمانی کلن

انجمن زنان ایرانی-آلمانی کلن تشکلی است مستقل و فمینیستی که در سال ۱۹۸۶ در شهر کلن آلمان تشکیل شده است. تشکلی است مستقل، یعنی به هیچ دولت، حزب و گروه سیاسی وابستگی ندارد و فمینیستی است یعنی به مبارزه ی آگاهانه ی زنان برای کسب هویت مستقل خود معتقد بوده و مبارزه با سلطه ی جنسیتی را در همه ی ابعاد اجتماعی، حقوقی، فرهنگی، اخلاقی و سیاسی از وظایف خود می داند. اعضای انجمن را زنانی تشکیل می دهند که با هر عقیده، مرام و ملیتی داوطلبانه در راه اهداف آن فعالیت کنند. انجمن زنان ایرانی-آلمانی کلن مبارزه با نظام مردسالاری را به مفهوم مبارزه با مرد یا خواست استقرار نظام زن‌سالاری نمی داند، بلکه دستیابی به رهایی زن و در نتیجه رهایی کل جامعه از مناسبات اسارت بار و برتری جويانه را مد‌نظر دارد. انجمن، حاکمیت قوانین اسلامی را بزرگترین مانع بر سر راه تغییر در وضعیت زنان ایران در بیش از چهل سال گذشته دانسته و خواهان جدایی کامل دین از دولت است و از آنجا که رژیم جمهوری اسلامی، پاسدار این قوانین است، انجمن خود را در مقابله و مبارزه با این رژیم می بیند. انجمن زنان ایرانی-آلمانی کلن ارتقای آگاهی، داشتن تشکل مستقل و پیوند تنگاتنگ جنبش برابری طلبانه زنان مهاجر ایرانی با زنان دیگر ملیت ها را شرط لازم و غیرقابل چشم‌ پوشی برای غلبه بر ستم‌های چندگانه می‌داند.

iran.deut.fv-koeln@gmx.de

https://www.facebook.com/profile.php?id=100014507805005


 کمیته زنان و برابری جنسیتی همبستگی جمهوری‌خواهان ایران

ما باورمند به گذار خشونت پرهیز از نظام خودکامه دینی حاکم به جمهوری مبتنی‌ بر حقوق بشر در ایران می‌باشیم و در این راستا از همه اشکال مبارزاتی مردم که با مبانی مدنی و حقوق بشری هماهنگ باشند، پشتیبانی‌ می‌کنیم
ما قانون اساسی‌ جمهوری اسلامی را قانونی‌ غیردمکراتیک و تبعیض‌گرایانه و بر خلاف اعلامیه جهانی حقوق بشر می‌دانیم و با پذیرش حق مردم در گزینش نظام آینده ایران، خواهان تدوین یک قانون اساسی‌ که مبتنی‌ براعلامیه جهانی‌ حقوق بشر و پیوست‌های آن باشد، می‌باشیم. ما خواستار پایان دادن به همه تبعیض‌های دینی، مذهبی‌، عقیدتی‌، جنسیتی و قومی در ایران می‌باشیم و از برابری حقوق همه شهروندان در برابر قانون پشتیبانی‌ می‌کنیم. ما به سکولاریسم، جدایی نهاد دین از ساختار‌های اداره جامعه و آزادی ادیان و مذاهب باور داریم و خواهان عدم دخالت دولت در امور دینی و مذهبی‌ مردم می‌باشیم.

https://iranian-republic.org


گروه اتحاد زنان چپ (Alliance of Left Women)

گروه اتحاد زنان چپ سه سال پیش کار خود را آغاز کرد  این گروه خود را مدافع رفع تبعیض جنسیتی می‌داند و می‌کوشد تا در این راستا حرکت کند. ما اعتقاد داریم که برابری جنسیتی حقوق بشر است و هر کسی حق دارد فارغ از آزار و اذیت، تبعیض، خشونت و دیگر موارد نقض حقوق بشر زندگی کند.


نھاد دگرباشان ماناو

هدف اساسی و بنیادی نهاد کوئیر اکوفمینیسم ماناو (همجنس‌گرایان، دوجنس‌گرایان، ترنس و فراجنسی/جنسیتی‌ها)، دستیابی به جامعه‌ای با ویژگی‌ها و خصوصیات متنوع و در عین‌حال احترام به تفاوت‌های انسانی صرفنظر از گرایشات جنسی و هویت‌های جنسیتی هر فرد انسانی است؛ اینكه چگونه افراد، هویت یا گرایشات خود را ابراز می‌دارند. در همین راستا، نهاد ماناو بر این باور است كه همه انسان‌ها می‌باید فرصت‌ها، حقوق و وظایف برابر برای زندگی داشته باشند.


کالکتیو زن زندگی آزادی رم

کلکتیو زن ،زندگی، آزادی رم در شرایط جنبش ژینا، مهسا امینی توسط گروهی از زنان فعال ایرانی مهاجر بر اساس نیاز به ایجاد فضایی مفید در حمایت از جنبش زن، زندگی، ایجاد شد و قدم به قدم با دنبال کردن فعالین جنبش در ایران توسعه پیدا کرد.

این کلکتیو اهداف مشخصی را برای خود تعریف کرده که از آنجمله حمایت از قشر ضعیف جامعه، حاشیه نشینان و همه ی کسانی است که نیاز به صدایی برای شنیده شدن دارند. در این راستا سرنگونی رژیم فاشیستی – اسلامی و مردسالار جمهوری اسلامی در راس فعالیت‌ها قرار دارد. ما با هر نوع تبعیض جنسیتی، طبقاتی، اتنیکی و هر نوع دیگر تبعیض مبارزه میکنیم. در راه این مبارزه هر نوع اپورتونیسم، فعالیت‌های جعلی و انتفاعی را محکوم میکنیم. در جهت حفاظت از جنبش ترقی خواهانه زن زندگی آزادی گام برمی‌داریم و از سو استفاده گران و نهادها و چهره های منفعت طلب و جریان غالبی که در صدد تصاحب انقلاب پیشرو ایران است فاصله میگیریم. باشد که تلاش‌ها مداوم و پیروزی نزدیک باشد.


 انجمن با هم برای سلامتی زنان

این انجمن در سال ۲۰۱۱ به ثبت رسیده است. هدف انجمن مورد توجه قراردادن تاثیرات فقر، خشونت و جنگ بر سلامتی زنان (خصوصا مادران تک‌سرپرست خانواده) و کودکان در هلند و در جهان است.

در اولین گردهمایی آن در نوامبر ۲۰۱۱ سعی شد که لزوم واهمیت توجه به مشکل سلامتی زنان،  خصوصا زنان مهاجر، در هلند مورد توجه قرار گیرد. پس از آن هر ساله به مناسبتهای مختلف جهانی، با تشکیل سمینار و کنفرانسهایی،  تلاش گردیده که موضوعات صلح و خلع سلاح،  فقر و محرومیتهای اجتماعی و خشونت و تاثیراتی که بر سلامتی خصوصا زنان و کودکان دارند و همینطور زیر پا گذاشتن حقوق اولیه انسانی آنان را مورد توجه قرار دهد. همه این برنامه‌ها با حمایت فکری و معنوی انجمن‌های مرتبط دیگر (تا دوازده انجمن) برگزار گردیده است.

این انجمن در ده سال گذشته بیست و پنج کنفرانس و سمینار و چند دوره آموزشی برای زنان سازماندهی نموده است.


#من‌_هم

#من‌_هم اینجا است تا فضا را برای زنان و اقلیت های جنسی و جنسینی امن و برای آزارگران نا امن کند.

ما روایت‌های زنان را از آزار و خشونت جنسی بررسی و منتشر می کنیم. تا آنجا که در توان داریم از راوی و روایت حمایت می کنیم و تلاش می‌کنیم افراد و نهادهای حامی آزارگر را پاسخگو کنیم.
از همراه‌هان روان‌شناس و وکیلی که به صورت داوطلبانه فعالیت می‌کنند کمک می‌گیریم تا در صورت نیاز به همراهان صفحه خدمات مشاوره ارایه دهند و بیشتر از همه با شما و در کنار شما کار جمعی را تمرین می‌کنیم. با شما قدرت جمعی‌مان را بازسازی می‌کنیم و تغییر را نه تنها یک امید که هدفی قابل دسترس می‌دانیم که برای آن باید با سرسختی ایستاد و مبارزه کرد.

https://www.instagram.com/me_too_movement_iran

Forum iranischer Frauen (FIF)

با پلاتفرم زنان ایرانی می‌خواهیم از جدیدترین جنبش زنان در ایران «زن زندگی، آزادی» حمایت کنیم و با همه زنان علاقه‌مند با دیدگاههای (FLF) مختلف همکاری بکنیم، تا اقدامات مستقلی براساس مطالبات زنان ایران انجام دهیم

هدف:

  • درک، تحلیل و حمایت از دغدغه‌های زنان در ایران که در نهضت «زن، زندگی، آزادی» تجلی یافته است.
  • ارائه و تکثیر اخبار قابل تایید «زن، زندگی، آزادی» از ایران و ارائه ترجمه آنها برای علاقمندان در اتریش.
  • شرکت در فعالیت‌هایی که در اتریش و اروپا با شعار «زن، زند گی، آزادی»، معنا پیدا می‌کند
  • ارتباط و همکاری با سایر سازمان‌های غیردولتی و سازمان‌های زنان در سطح محلی و در صورت لزوم در سراسر اروپا به منظور فعالیت در راستای ارتباط با موضوعات «زن، زند گی، آزادی» و اهمیت بین‌المللی آنها