۲۵ نوامبر ۲۰۲۴، روز جهانی منع خشونت بر زنان
ویژه برنامه گرامی باد ۲۵ نوامبر ، روز جهانی منع خشونت بر زنان.
ویدیوهای این برنامه را در یوتیوب ببینید: لینک ویدیوها
ویژه برنامه دو سال بعد از خیزش ژینا
دو سال بعد از خیزش ژینا در کنار سه سخنران مهمان فمنیست پژوهشگر ، فعال حقوق زن ، روزنامه نگار …دو شاعر ، یک آوازه خوان و یک فیلمساز زن و بحث آزاد.
ویدیوهای این برنامه را در یوتیوب ببینید: لینک ویدیوها
ویژه برنامه ۸ مارس ۲۰۲۴
ما تشکلهای مستقل زنان برای چهارمین بار در ۸ مارس سال ۲۰۲۴ در کنار هم ایستادهایم تا این روز را و خیزش انقلابی زنان و دختران ایران را گرامی بداریم.
ویدیوهای این برنامه را در یوتیوب ببینید: لینک ویدیوها
ویژه برنامه ۲۵ نوامبر ۲۰۲۳
امسال، سال «سرمایه گذاری روی پیشگیری از خشونت علیه زنان است». برای چهارمین سال متوالی اقدام مشترک تشکلھای مستقل زنان ایرانی برنامهای به مناسبت ٢۵ نوامبر روز جهانی مبارزه با خشونت عليه زنان تهیه کرد.
ویدیوهای این برنامه را در یوتیوب ببینید: لینک ویدیوها
اولین کنفرانس حضوری اقدام مشترک تشکلهای مستقل زنان سپتامبر ۲۰۲۳ برگزار شد.
جنبش انقلابی زن زندگی آزادی، دستاوردها و چالشها
اقدام مشترک تشکلهای مستقل زنان در سپتامبر سال ۲۰۲۰ متشکل از ۲۴ تشکل از کشورهای مختلف فعالیت موثر و پر باری را در دفاع از مبارزات زنان، فرهنگسازی در امر برابری جنسیتی، عدالت اجتماعی، آزادی و دموکراسی سازمان داده است. پس از سه سال فعالیت و در سالروز قتل حکومتی ژینا/مهسا امینی و کلید خوردن جنبش انقلابی زن زندگی آزادی نخستین کنفرانس حضوری اقدام مشترک در تاریخ ۱۶ و ۱۷ سپتامبر در دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در لانگ بیچ برگزار شد.
هدف این کنفرانس گرد هم آوردن کنشگران نسلهای گوناگون به ویژه جوانان برای تبادل نظر، بحث در مورد پایداری و تداوم جنبش زنان، دستاوردها و چالشها، اهمیت این جنبش و نقش و جایگاه آن در ارتباط با سایر جنبشهای اجتماعی، هماندیشی برای راهحلهای مشترک در پشتیبانی از مبارزات بیباکانه و قهرمانانه زنان، جوانان و مردم ایران بود.
این کنفرانس با طیف متنوعی از سخنرانان و بحثهای پربار در سه میزگرد، نمایشگاه چهلتکه «زن، زندگی، آزادی»، نمایشگاه نقاشی با کارهایی از شهلا بیبی، پگاه سمائی، ژنیک کوک، نورا گبای و مژن مظفری و برنامههای هنری با اجرای شعر، آواز و رقص توسط پرتو نوریعلا، کیانا حمزهای، پریسا دانشور و صحرا و فرصتهای ارتباط با دیگر کنشگران برگزار شد که همگی برای الهام بخشیدن، خلاقیت، همافزایی و بهاشتراکگذاری دانش و ارتباطات معنادار سازمان داده شده بود. سه میزگرد کنفرانس و سخنرانان آن به قرار زیر بود:
میز گرد «دستاوردها و چالشهای جنبش زن زندگی آزادی در ایران و عرصه بین المللی» شنبه صبح ساعت ۱۰ بعد از خوشآمدگویی شروع شد.
سخنرانان: هایده روش، مینو همتی، حمیده صابری، رضوانه محمدی
میز گرد «اهمیت جنبش زن زندگی آزادی برای برابری و عدالت اجتماعی» بعد از ظهر شنبه ساعت ۲ شروع شد.
سخنرانان: دکتر آیدا میرزایی، دکتر شهلا طالبی، شراره شاهرخی و دینا اسنا
میز گرد «نقش و جایگاه جنبش زن زندگی آزادی و ارتباط آن با سایر جنبشهای اجتماعی» صبح یکشنبه ساعت ۱۰ شروع شد.
سخنرانان: دیانا نامی، الهه اجباری، آیدا نیکو، دکتر عشا مومنی و شیریندخت نورمنش
برنامههای کنفرانس را میتوانید در یوتیوب ببینید: لینک ویدیوها
عکسهای کنفرانس را میتوانید در این آلبوم ببینید.
ویژه برنامه ۸ مارس ۲۰۲۳
ما تشکلهای مستقل زنان برای سومین بار در ۸ مارس سال ۲۰۲۳ در کنار هم ایستادهایم تا این روز را و خیزش انقلابی زنان و دختران ایران را گرامی بداریم. شهریور ۱۴۰۱ نقطه درخشانی در تاریخ متجاوز از یک قرن مبارزات زنان ایران است. زنان نخستین نیروی اجتماعی معترض به ساختارهای تبعیضآمیز رژیم جمهوری اسلامی در ۸ مارس ۱۳۵۷ به مدت یک هفته با شعار “ما انقلاب نکردیم تا به عقب برگردیم “به خیابانها آمدند و به حجاب اجباری نه گفتند. اگر چه مقاومت زنان در برابر حجاب اجباری آنگونه که انتظار میرفت با اقبال و حمایت گسترده نیروهای اجتماعی مواجه نشد، اما زنان نسل انقلاب و نسلهایی که در جمهوری اسلامی به دنیا آمدند و پرورش یافتند خیابان را ترک نکردند و با حضور فعال در صف مقدم جنبشهای اجتماعی از جمله جنبش دانشجویی، جنبش کارگری و محیط زیست بافت نوین و امیدبخشی از همبستگی و پیوستگی جنبشهای اجتماعی با جنبش زنان را ثبت کردند و تحکیم بخشیدند.
ویدیوی این برنامه را در یوتیوب ببینید: لینک ویدیو
ویژه برنامه ۲۵ نوامبر ۲۰۲۲
نه به خشونت , نه به خشونت دولتی.
برنامهای از بیست و چهار تشکل مستقل زنان ایرانی به مناسبت ۲۵ نوامبر ۲۰۲۲ روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان. به مناسبت ۲۵ نوامبر علاوه بر برنامه در فضای مجازی, بسیاری از ما تشکلهای مستقل زنان ایرانی در دیاسپورا در همبستگی با زنان کشورهای محل سکونت خود با حضور در عرصه عمومی, تظاهرات, اجتماعات و گردهماییها به خشونت علیه زنان نه خواهیم گفت و فریاد زنان بیباک و دلاور ایرانی را که امروزه جان بر کف در خیابانهای ایران حماسه میآفرینند و علیه خشونت به ویژه به خشونتهای دولتی بر خاستهاند را به گوش جهانیان میرسانیم.
ویدیوی این برنامه را در یوتیوب ببینید: لینک ویدیو
ویژه برنامه ۸ مارس ۲۰۲۲
ما مدافعان حقوق زنان پیمان میبندیم تا از دستاوردهای زنان پاسداری کرده و با ستم جنسی – جنسیتی، ستم اتنیکی، نژادی، اقتصادی، طبقاتی، واپس گرائی و اسلام سیاسی مبارزه کنیم.
ما تشکلهای مستقل زنان به رغم تنوع و چندگانگی خود با عزمی واحد، آن “موجیم” که تا تحقق خواستهها و مطالبات زنان ایران در تمامی زمینهها، تا برچیدن شرایط فرودستی و خشونت علیه زنان و آزادی کلیه زندانیان سیاسی و عقیدتی، تا کوتاه شدن دست مذهب از زندگی زنان، آرام نخواهیم گرفت.
ویدیوی این برنامه را در یوتیوب ببینید: لینک ویدیو
ویژه برنامه ۲۵ نوامبر ۲۰۲۱
نوامبر روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان است. خشونت علیه زنان بارزترین مصداق نقض حقوق انسانی زنان می باشد. در سال ۱۹۹۱کمپین جهانی ۱۶ روز فعالیت برای پایان دادن به خشونت علیه زنان توسط ” نهاد مدنی سازمان رهبری جهانی زنان” کلید خورد. در حمایت از این ابتکار موفق جامعه مدنی، در سال ۲۰۰۸ سازمان ملل، کمپین اتحاد (UNITE) را برای تلاشی هدفمند در پیشگیری و رفع خشونت علیه زنان بر پا نمود. در طی سی سال گذشته، کمپین جهانی ۱۶ روز فعالیت برای پایان دادن به خشونت علیه زنان، توانسته متجاوز از ۶۰۰۰ نهاد غیر دولتی، سازمانهای زنان، فمنیستها و نهادهای حقوق بشر را در ۱۸۷ کشور در این مبارزه، درگیر نماید. عده ای از زنان ایرانی نیز بطور پراکنده طی سی سال گذشته در این کمپین حضور داشته اند.
ما، با قلبي سرشار از امید، در حمایت از این ابتكار موفق جهانی، با همیاری و همگامی در تداوم کار مشترک یکسال گذشته در کنار یکدیگر در این کمپین جهانی از روز ۲۵ نوامبر تا ۱۰ دسامبر شرکت میکنیم تا مبارزه و مقاومت پیگیر و خستگی ناپذیر زنان را برای رفع خشونت درحوزه عمومی و خصوصی، در خشونت نهفته در تبعیضات ساختاری، در کوچه و خیابان، در خانه و محیط کار، در فضای مجازی و کف خیابان ارج بگذاریم.
ویدیوهای این برنامه را در یوتیوب ببینید: لینک ویدیوها
ویژه برنامه ۸ مارس ۲۰۲۱
ما زنان فمنيست، برابری طلب و مدافع حقوق انسانی زنان، در هشت مارس عهد میبندیم که از دستاوردهای زنان ایران پاسداری کرده، به ستم جنسی – جنسيتی، به واپسگرایی، به ستم ملی، قومی، نژادی و اقتصادی- طبقاتی نه بگوئیم. ما «موجيم» که تا فردای تحقق خواسته ها و مطالبات حقوقی، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی زنان، تا برچیده شدن خشونت علیه زنان ایران در عرصه خصوصی و عمومی، تا فردای آزادی زنان زندانی و بر چیدن فرو دستی زنان آسوده نخواهیم نشست.
ویدیوی این برنامه را در یوتیوب ببینید: لینک ویدیو